هندوچین - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

هندوچین
Peninsulas of آسیا
موقعیت هندوچین در نقشه
موقعیت هندوچین در نقشه
مختصات:
Countriesمیانمار، کامبوج، لائوس، مالزی شبه‌جزیره‌ای، تایلند، ویتنام
سبز تیره: همیشه جزء هندوچین به‌شمار می‌آید. سبز روشن: معمولاً به‌شمار می‌آید، قرمز: گاهی به‌شمار می‌آید.
هندوچین در سال ۱۸۸۶

هندوچین یا سرزمین اصلی جنوب شرق آسیا، منطقه‌ای است در جنوب شرقی آسیا و شامل کشورهای ویتنام، کامبوج، لائوس، سنگاپور، میانمار (برمه)، تایلند و بخشی از مالزی است.

از دید تاریخی، کشورهای جنوب شرق آسیا زیر نفوذ فرهنگی هند و چین بوده‌اند، البته درجات این نفوذ تفاوت‌های دارد. بیشتر کشورهای منطقهٔ هندوچین بیشتر از هندوستان نفوذ فرهنگی پذیرفته‌اند ولی در مورد کشور ویتنام این مسئله به‌وارونه است و این کشور بیشتر تحت نفوذ فرهنگی چین بوده‌است. نفوذ کم‌تر هندی بر فرهنگ ویتنام زمانی پدید آمد که ویتنام به هنگام گسترش روبه‌جنوب، بر تمدن چامپا نیز چیره شد.

جغرافیا[ویرایش]

ویتنام، تایلند، میانمار، لائوس، سنگاپور، کامبوج و مالزی کشورهای تشکیل دهنده این منطقه هستند. این منطقه از جنوب شرقی به دریای چین جنوبی و خلیج تایلند از جنوب به شبه جزیره مالزی و از غرب به دریای اندامان متصل می‌شود. آب و هوای این منطقه گرم و شرجی است و همواره زمین لرزه‌ها و سیل‌های زیادی در این منطقه رخ می‌دهد. همچنین این منطقه در معرض بادهای موسمی قرار دارد.

این شبه جزیره، در کنار شبه جزیره عربستان، شبه جزیره هند و شبه جزیره کره، از بزرگ‌ترین شبه جزایر آسیا می‌باشند.

سیل در تایلند

منابع[ویرایش]

Wikipedia contributors, "Indochina," Wikipedia, The Free Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Indochina&oldid=220117547